Informatieve teksten

Long copy

Soms is een korte boodschap voldoende, of zelfs simpelweg beter. Maar soms is juist meer informatie nodig. Omdat het een ingewikkeld onderwerp is, of omdat de lezer geïnteresseerd is in diepgaande achtergrondinformatie. Screentekst levert een duidelijk verhaal in begrijpelijke taal. Long copy teksten:

  • Brochures
  • Folders
  • Nieuwsbrieven
  • Artikelen
  • Brieven

Plannen en rapportages

Het maken van plannen is één ding, maar hoe houdt u controle op de resultaten? Natuurlijk hebt u ideeën en u weet vast wel waar u heen wilt. Maar weten anderen dat ook? En hebt u grip op de status van uw plannen? Screentekst ondersteunt bij het inrichten van de Planning & Control Cyclus, waaronder het opstellen van plannen (businessplan, meerjarenbeleidplan, jaarplan, implementatieplan, communicatieplan, etc.) en rapportages. Door het weergeven van de resultaten in periodieke managementsrapportages weet u immers precies waar u staat. Zo bent u altijd ‘in control’.

Krachtige presentatie

Ook voor het maken van doeltreffende presentaties bent u bij Screentekst aan het juiste adres. Lange lappen tekst op een projectiescherm leiden af van de boodschap. Een krachtig verhaal wordt ondersteund door korte tekstuele statements en verduidelijkende afbeeldingen. En niet andersom: Less is More. Van product- of bedrijfspresentaties voor uw accountmanagers tot een powerpointpresentatie van uw jaarplan, Screentekst is uw ondersteunende sparringpartner.